HEM

KONTAKT

REFERENSER

GALLERIDragshow
När  som helst under kvällen eller förslagsvis i samband med dessert eller kaffe. En händelserik föreställning på ca. 30 min där karaktärerna avlöser varandra. Gammalt & modernt, burleskt, personligt, dekadent och spontant. Vårt program tillåter en specialskriven text om riktlinjer finns.

Värdinnor
Vi välkomnar gästerna och serverar fördrink. Som minglande trivselfaktorer assisterar vi under middagsserveringen - och bidrar gärna med eller vid eventuella småjippon. Sofistikerat & elegant, Gala, 60-tal m.m. En tillgång i alla sammanhang!

Marknadsföring & Representation
Vi marknadsför ditt företag eller din produkt. Modelluppdrag, mässor, jippon m.m.

Detaljer & Prisbild
För en sammankomst av upp till 100 personer debiterar vi mellan 5.000 och 15.000 beroende på uppdragets omfattning. För större evenemang - kontakta oss! Vår prissättning är flexibel och öppen för diskussion, speciellt när det gäller större sällskap. Utanför Stockholm tillkommer ersättning för resa och logi. Moms tillkommer.
För show i en större lokal önskar vi ett scenutrymme av minst 2*3 meter, med takhöjd från 220 cm, omklädningshörna, ljussättning samt musikanläggning (cd-spelare, förstärkare, högtalare samt mikrofon). Om du har en bra anläggning och någon typ av scen förhöjs upplevelsen.
Arvode för marknadsföring/representation varierar beroende på uppdragets karaktär och omfång. Vi hoppas att även du finner konceptet intressant och tackar och niger ödmjukast.

Kramar från Liisa och Doris